вівторок, 13 травня 2008 р.

Відгуки мам про подарунки


Тато поставив квіти для мами у мій горщик. Мама подумала, що ми купили горщик для квітів. А коли дізналася, що я зробив його сам, поцілувала мене і сказала, що дуже рада саме такому подарункові від мене. Напевне, він їй дуже сподобався?




Моя мама була у захваті від медальону, який я їй подарував. Вона сказала, що річ, яку я виготовив своїми руками - це безцінний подарунок.

неділю, 11 травня 2008 р.

З Днем Матері, любі наші неньки!


В цей святковий день травневий,
Вам найкращим, незрівнянним,
Шлемо сонячні вітання
І найкращі побажання.
Хай всміхаються троянди,
Хай тюльпани шлють уклін,
Хай освячує кохання
Птахів щебіт передзвін.

четвер, 8 травня 2008 р.

Ми старались, ми трудились...















Для наших мам усе найкраще!












Без Свята немає Святині.
Кришталяться будні у часі!
А Мати - найстарша Богиня
В сімейному іконостасі.




От і готові наші подарунки. Із таким нетерпінням дітлахи чекають неділі, щоб вручити матусям своі витвори мистецтва, які потребували стільки терпіння і були виконані з безмежною любов'ю! Що ж, любі, матусі, сподіваємося, вам сподобається!

Результати проекту













Робота над проектом "Подарунок для мами" тривала кілька місяців. Учні 2а та 2б класів дуже старанно вибирали подарунки для своїх мам. А пізніше доклали чималих зусиль, щоб у своєму подарункові висловити любов до найріднішої у світі людини. Творчість учнів не мала меж. Маленькі майстри створили дійсно чудові дарунки своїми руками. Тут і аплікації, і вишивки, і роботи, виготовлені з кольорового піску, ниток, мушлів, паперу та природніх матеріалів. Пропонуємо увазі гостів блогу переглянути результати кропіткої праці учнів Першої міської гімназії м. Черкаси. Залишайте свої коментарі, діліться з нами своїми думками та враженнями.

вівторок, 6 травня 2008 р.

Попереднє опитування: Який подарунок Ви б хотіли приготувати своїй матусі?

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Вона живе на цій грішній землі для краси і щастя, щоб дарувати життя і бути продовжувачем роду людського.









Максим Огнєвой, учень 2А класу: Я ще не вирішив, що даруватиму мамі, але знаю, що обов'язково це буде щось красиве і потрібне.








Оля Білик, учениця 2А класу: Моя мама також любить квіти. Але вона сама створює із них букети. У мене є дуже багато прикрас, що залишаються від обгорток для квітів. Я думаю, що використаю їх у моєму подарункові.








Вова Нижник, учень 2А класу: Тато часто дарує моїй мамі квіти. Якось мама сказала, що вже не має посуду, куди ці квіти ставити. Я хочу допомогти їй і виготовити такий посуд.












Андрій Холодний, учень 2Б класу: Ми з мамою кожного літа відпочиваємо на березі моря. Мамі дуже подобається купатися у теплих хвилях. Я хочу подарувати їй море.









Наташа Владимирова, учениця 2б класу: Я люблю вишивати хрестиком. Моя мама навчила мене цьому. Я вишию для неї серветку.









Вероніка Дуброва, учениця 2А класу: Я подарую мамі виріб із конструктору. Я впевнена, їй дуже сподобається!










Оля Шевчук, учениця 2а класу: Ми з мамою дуже любимо дивитися мультики. Наші улюблені герої - це Русалочка та Капітошка. Я хочу подарувати портрет когось із цих героїв.







Даша Яшчишина, учениця 2А класу: Моя мама дуже любить природу і все справжнє, природнє. Я спробую виготовити щось красиве із природніх матеріалів. Їх так багато навколо, і не треба витрачати на це мамині кошти.









Міша Овчінніков, учень 2А класу: А я хотів би подарувати мамі щось таке, що можна зберігати довго на згадку про мою любов до неї. Звичайно, я зроблю подарунок своїми руками.








Ілона Криворучко, учениця 2А класу: Я люблю робити аплікації. Це дуже цікаво, коли із звичайного паперу виходять веселі малюнки. Я подарую мамі одну із своїх аплікацій.






Аня Бельська, учениця 2б класу: Я вибираю подарунки для мами удвох із татом. Запитаю у нього поради, що подарувати мамі на День матері.








Юра Прошак, учень 2б класу: Я завжди готую подарунки моїм друзям разом з мамою. І граємося ми із нею також разом. Їй подобаються мої іграшки. Може їй подарувати одну іх них? І у неї буде своя іграшка.









Оленка Кондратюк, учениця 2Б класу: Моя мама дуже любить подарунки. Їй подобається, коли я роблю щось своїми руками. Я люблю шити. Мабуть, я щось пошию для неї.







Владік Камбур, учень 2б класу: Моя мама - дуже красива, тому вона любить усе красиве. Я хочу подарувати їй щось таке, від чого б вона посміхнулася. Тому що
посмішка у неї теж красива.

Powered By Blogger